PočetnaMediji

Mediji

Pomjeramo granice informacija! Naša usluga u medijskom svijetu stvara priče koje se pamte.

PR

Postigli ste nivo odnosa sa javnošću sa kojim ste zadovoljni? Informacije koje plasirate u medije ne prenesu se na način na koji ste to htjeli?

Možemo da Vam pomognemo  i zajedno sa Vašim ciljevima odredimo strateški komunikacioni plan, narativ i specifičnosti komunikacije, da odredimo najbolje komunikacione platforme za Vašu kompaniju i kreiramo najbolje modele odnosa sa javnošću koji će izgraditi imidž koji priželjkujete.

Kvalitetni odnosi s javnošću jačaju i stimulišu brending i djeluju stimulativno na unapređenje poslovanja. 

Dobro kreiran model odnosa s javnošću omogućuje željenu pojavnost u javnom medijskom prostoru, kvalitetu lansiranja informacija, stimulans i alat za kreiranje brenda, stvaranja lojalnosti kupaca i unapređenje poslovanja u svim segmenatima. 

Alatke koje su na raspolaganju su mnogobrojne, bilo da želite unaprediti javni nastup odgovornih u kompaniji ili kreirati kvalitetna saopštenja za javnost, stvarati “kopi” sadržaje za svakodnevnu upotrebu na društvenim mrežama ili razviti protokole za organizaciju press konferencije i obrazce saradnje sa regionalnim medijima.

Media buying (zakup medijskog prostora)

Media buying ili zakup medijskog prostora na TV, radio, portal, magazin i indoor, te outdoor prostorima početak su svake dobre marketinške kampanje.

Svaki od pomenutih medija nudi Vam mnoštvo opcija, te garantuje veliku vidljivost. Važno je odabrati adekvatne medije koji odgovaraju Vašoj strategiji, brendu i budžetu. U tome ćemo Vam pomoći.

Kontaktirajte nas!

Ako razmišljate o tome kako je vrijeme da Vaš biznis, projekat ili ideja konačno zakorače na sljedeću stepenicu uspjeha, kontaktirajte nas. Biće nam čast da budemo Vaši saputnici i podrška na tom putu.

Budite u toku s našim najnovijim vijestima!

Poneka korisna pričica u Vašem inboxu! 😉

Nećemo Vam slati neželjenu poštu.