PočetnaO nama

O nama

Prijatelj i podrška u rastu i razvoju Vašeg biznisa.

Ko smo mi?

Vjerujemo u iskreno, prijateljsko poslovanje, zasnovano na poštenju, integritetu i empatiji.

Ujedinjeni idejom da svaka uspješna poslovna priča započinje jasnom vizijom i jasno postavljenim ciljevima, stvorili smo agenciju koja može da odgovori na izazove tržišta. 

Iskustvo u raznim poljima marketinga, kako digitalnog tako i tradicionalnog, dovelo nam je klijente iz oblasti medicine, arhitekture, građevine, prosvete, event industrije, ugostiteljstva, turizima, trgovine, raznih zanatskih djelatnosti. 

Naše vrijednosti

Uvijek dostupni.

Uvijek dostupni.

Dobra organizacija unutar tima, poštovanje rokova i uvažavanje prioriteta svakog projekta, omogućila nam je da razvijemo laku dostupnost našim klijentima.

Naš odgovor na mail nećete čekati 7 dana.

Zaista slušamo.

Zaista slušamo.

Da li Vam se desilo da u saradnji sa partnerima iskažete jasno i glasno svoje želje, međutim finalni proizvod koji dobijete nije ni približno onome o čemu ste maštali?

Komunikacija nam je bitna. To znači da osim što Vam kreiramo, pišemo i stvaramo, mi vas i slušamo. Tajna zaista djelotvorne strategije leži upravo u tome – zdravoj komunikaciji.

Agilni smo!

Agilni smo!

Šta sad ovo znači?

Mi Vam nećemo praviti detaljne planove za oglašavanje i komunikaciju unaprijed 6, 12 ili 24 mjeseca. Ne želimo da se čvrsto držimo trendova i pravila koji se mijenjaju iz dana u dan. Trudimo se da budemo u koraku s vremenom i aktuelnim dešavanjima, a sa nama su i naši klijenti takođe u toku. Krizni PR, epidemije, brze ekonomske promjene u svijetu zahtijevaju od brendova da budu agilni (spremni na prilagođavanje, promjenu i brzu rekaciju).

Radimo na sebi.

Radimo na sebi.

Nismo samoprozvani stručnjaci. Sve što znamo, znamo iz formalnih, neformalnih edukacija i prakse. Marketing je NAUKA koja se uvijek mijenja i uvijek stvara nove lekcije koje trebamo usavršiti. Prisjetite se koliko je samo Facebook promjenio svoj izgled u posljednjih 5 godina i koliko je postao komplikovaniji za korištenje. Ali nama nije.

The world is ours

Digital Hustlers, osim lokalnog djelovanja, veoma uspješno distribuiše svoje usluge i u stranim zemljama. Naši klijenti su u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Njemačkoj, Austriji, Švajcarskoj i Sjedinjenim Američkim Državama.

Ako želite da saznate koji klijenti su nam dosad poklonili svoje povjerenje, kontaktirajte nas i rado ćemo Vam poslati naš portfolio. Izuzetno smo ponosni na svoje rezultate, kao i na postignuća naših klijenata.

Razumijemo Vas!

Ne zanimaju Vas kako funkcionišu web stranice i društvene mreže.
Vas zanimaju rezultati i prodaja.

Svi stručnjaci za rast i razvoj biznisa na okupu. A od kontaktiranja Vas dijeli samo par klikova ili jedan telefonski poziv.

Nakon prvog sastanka, šaljemo Vam prijedlog saradnje na mail, te ukoliko odgovara Vašim idejama i ciljevima – od tog trenutka, svi zajedno gledamo u taj cilj kao u svetionik. 

Ako Vas zanima kako taj put može izgledati, pokazaćemo Vam. 

Kontaktirajte nas!

Ako razmišljate o tome kako je vrijeme da Vaš biznis, projekat ili ideja konačno zakorače na sljedeću stepenicu uspjeha, kontaktirajte nas. Biće nam čast da budemo Vaši saputnici i podrška na tom putu.

Budite u toku s našim najnovijim vijestima!

Poneka korisna pričica u Vašem inboxu! 😉

Nećemo Vam slati neželjenu poštu.