PočetnaMediSfera

MediSfera

Podcast

MediSfera je inovativni podkast posvećen medicini, zdravlju i zdravstvenim radnicima.

Kroz duboke i obrazovne razgovore sa stručnjacima, cilj je informisati, edukovati i podizati svijest o važnim zdravstvenim temama. Osim informacija, podkast ima društveno odgovornu misiju, promovišući samopreglede, preventivne preglede, darovanje krvi i humanitarne akcije.
 

U narednim epizodama, “MediSfera” će ugostiti specijaliste raznih oblasti: ginekologije, endokrinologije, urologije, pedijatrije, kardiologije, neurologije, porodične medicine, onkologije, ortopedije i mnoge druge. Pored sjajnih stručnjaka sa zvanjem doktora, ideja tvoraca podkasta “MediSfera” je da ugosti i ostale brojne medicinske radnike, za koje znamo da imaju šta reći kada je medicina u pitanju. Tu će se naći i babice, medicinske sestre i tehničari, instrumentarke, laboranti, farmaceuti koji će pričati o raznim procedurama, svojim poslovima i generalno kako to izgledaju životi ljudi koji su živote posvetili njezi i brizi pacijenata.

Kontaktirajte nas!

Ako razmišljate o tome kako je vrijeme da Vaš biznis, projekat ili ideja konačno zakorače na sljedeću stepenicu uspjeha, kontaktirajte nas. Biće nam čast da budemo Vaši saputnici i podrška na tom putu.

Budite u toku s našim najnovijim vijestima!

Poneka korisna pričica u Vašem inboxu! 😉

Nećemo Vam slati neželjenu poštu.