PočetnaWeb dizajn

Web dizajn

Vaš digitalni identitet je bitan!

Izrada web sajtova

Da li možete da zamislite da funkcionišete bez ličnih podataka ili, recimo, lične karte? Ne? A zašto biste dopustili da Vaš biznis ne posjeduje svoju ličnu kartu, odnosno web stranicu?

Prateći trendove, Vaše potrebe i želje, zatim korporativni izgled, izrađujemo web stranice koje će doprinijeti vidljivosti i uspješnosti rada Vaše kompanije. Jednostavno korišćenje krajnjim korisnicima, unikatan dizajn, prilagođenost izgleda web stranica svim veličinama desktopa (mobile, PC, tablet itd.) samo su neke od mogućnosti koje nudimo.

Ono o čemu takođe ne morate da razmišljate nakon izrade sajta jesu tehnička održavanja, hosting i domen – brigu o Vašoj stranici prepustite profesionalcima.

Zajedno sa Vama, kreiraćemo najbolji plan za izradu stranice, definisati rok i ispuniti zacrtano. Kontaktirajte nas i zatražite ponudu, kako bismo saznali šta možemo da učinimo za Vas.

Izrada webshop sajtova

Prodaja putem interneta predstavlja najveću transformaciju trgovine u 21. vijeku. Oko 60% stanovnika svijeta ima naviku da kupuje nešto putem interneta i taj procenat se povećava konstantno.

Ukoliko je Vaš cilj automatizovana prodaja, ali i prezentacija proizvoda koje nudite Vašim potencijalnim kupcima, webshop stranica može da odgovori na Vaše želje, zahtjeve, ciljeve i, naravno, povećanje prodaje. 

Prepustite nam realizaciju izrade webshop stranice za potrebe Vašeg biznisa i mjerite rezultate iz mjeseca u mjesec.

Kontaktirajte nas!

Ako razmišljate o tome kako je vrijeme da Vaš biznis, projekat ili ideja konačno zakorače na sljedeću stepenicu uspjeha, kontaktirajte nas. Biće nam čast da budemo Vaši saputnici i podrška na tom putu.

Budite u toku s našim najnovijim vijestima!

Poneka korisna pričica u Vašem inboxu! 😉

Nećemo Vam slati neželjenu poštu.